"Батько" Зеленського по серіалу зізнався у спробі самогубства

Український актор Віктор Сарайкін згадав, як дивом залишився живий після спроби покінчити з життям. У програмі ЖВЛ виконавець ролі Петра Голобородька в серіалі "Слуга народу" розповів, що в його житті був дуже складний період, передають Патріоти України.

Коли Сарайкін почав кар'єру в кіно, всі його плани зламала армія. Коли через півтора року Віктор демобілізувався, про нього забули режисери та перестали кликати в кіно. В цей час його дружина Ніна Ніжерадзе блищала в кінокартинах. Віктор став часто випивати, адже відчував себе тягарем в сім'ї. "А запої були такі, що я розумів: я і їй заважаю вже", - згадує артист.

Тоді Сарайкін думав, що єдиний вихід із ситуації - покінчити життя самогубством. Перед тим як здійснити задумане, артист пристойно випив. "Я перед цим випив горілки... Тверезим побоявся це робити. Пішов, побухав. А вже коли я зрозумів, що море по коліно, прийшов додому... Я випив всі таблетки. Думав, що помру", - додав актор.

Відправитися на той світ Віктору Сарайкіну не дав син, який прийшов додому за іграшкою. Хлопець побачив, що батькові погано, і покликав дідуся на допомогу. На щастя, все закінчилося благополучно. Актор зміг подолати кризу і зумів повернутися в кіно.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...