Папарацці показали вагітну внучку Єлизавети II - дев'ятого правнука королеви чекають вже ось-ось (фото)


Принцеса Євгенія знаходиться на останніх місяцях вагітності - дев'ятий правнук британської королеви Єлизавети II народиться на початку 2021 року. Майбутня мама не намагається приховати свій особливий стан, а навпаки вибирає наряди, які наочно демонструють її нові форми, передають Патріоти України.

Як пише People, днями вагітна онука Єлизавети II потрапила в об'єктив папараці, коли виходила з художньої галереї Hauser & Wirth, де вона працює арт-директором. На ній був облягаючий наряд, який підкреслив значних розмірів животик.

Принцеса Євгенія. Фото: The Image Direct

Для походу на роботу Євгенія вибрала чорну сукню з блискучим принтом, поверх якої накинула синє пальто Zara. Свій жіночний образ принцеса розбавила щільними колготами та грубими черевиками. Не забула дівчина й про головний аксесуар 2020 року - захисну маску для обличчя.

30-річна принцеса Євгенія заміжня за 34-річним Джеком Бруксбенком з 2018 року, а до цього моменту пара зустрічалася протягом восьми років. Церемонія пройшла в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку, де вінчалися Меган Маркл та принц Гаррі.

Про майбутнє поповнення в родині пара оголосила у вересні цього року, опублікувавши в Instagram фотографію з крихітними пінетками. "Ми з Джеком дуже раді початку 2021 року", - написала Євгенія.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...