Паперові маски не врятували? Серед працівників "Укрзалізниці" - десятки хворих на коронавірус

Зараз 1114 залізничників перебувають на лікарняному з ГРВІ, 50 із них – з пневмонією.

Станом на 16 квітня серед співробітників компанії "Укрзалізниця" зафіксовано 33 випадки зараження коронавірусом COVID-19, передають Патріоти України.

Як повідомила прес-служба компанії, всього 1114 залізничників перебувають на лікарняному з ГРВІ, 50 із них – з пневмонією. Раніше у ЗМІ писали, що працівникам локомотивного депо в Кременчуці на Полтавщині роздали саморобні маски із серветок і канцелярських гумок. Замість рукавичок залізничники використовували упаковки від батона, через що спалахнув скандал.

Після появи цієї новини пресслужба "Укрзалізниці" раптом відзвітувала про забезпечення локомотивного депо "Кременчук" захисними масками. Втім, факт існування паперових масок вони все ж визнали.

Працівників локомотивного депо "Укрзалізниці" в Кременчуці залякали, наказавши заховати паперові маски, через які виник скандал. Лікар-інфекціоніст Вадим Терешин розповів, що паперові маски не захистять від коронавірусу, їхня користь – нульова.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...