Пара планувала свій злочин тривалий час: Моторошні подробиці вбивства українки в Німеччині

За підозрою у вбивстві української біженки Маргарити Разаз у Німеччині затримано пару - 44-річного німця та 43-річну росіянку, передають Патріоти України.

За даними BILD , пара перебуває у виправній установі. Мати вбитої українки досі не знайдена і вважається зниклою безвісти. За даними ЗМІ, німець та росіянка планували вбивство українки тривалий час. 44-річний чоловік працює м'ясником. Свідки кажуть, що напередодні він розповідав сусідам про свою новонароджену дитину. За версію підозрюваного, малюк нібито знаходився у відділенні інтенсивної терапії.

"У подружжя троє синів, чоловік сказав мені у грудні, що у січні у них буде дівчинка. Він з гордістю показав мені рожеву дитячу шапочку для дитини. Я ще здивувався, бо його дружина зовсім не виглядала вагітною. Але я ніколи не очікував такого злочину. Ця пара завжди була дуже чемною і здавалася приємною", - розповів сусід підозрюваних.

У Києві сьогодні знову відключатимуть світло: Коли та як працюють графіки

понеділок, 20 травень 2024, 11:44

Увечері в понеділок, 20 травня, в Україні знову відключатимуть світло для населення. Зокрема, в Києві будуть діяти графіки. "Сьогодні ввечері очікуються стабілізаційні відключення світла. Тобто графіки повинні працювати з 18:00", - написав він та оприл...

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: Стало відомо, який бізнес обирають найчастіше

понеділок, 20 травень 2024, 11:28

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного реєстру. Це більш ніж половина від загальної кількості новостворених ФОПів за перший квартал цього року. . Найчастіше жінки відкривають бізнес у сфері роздрібної то...