Пара пошкодувала, що відкрила: На пляжі закохані знайшли моторошне послання в пляшці (відео)

В Австралії закохана пара виявила на пляжі послання в пляшці, але жахнулася тому, що було написано в записці всередині. Про це вони розповіли в ролику, який виклали в TikTok, передають Патріоти України.

Хлопець і дівчина очікували знайти любовну записку в пляшці, викинутій на берег, але щойно вони відкрили її, як одразу ж пошкодували про це. Пара з Австралії Рік і Сірстал гуляли пляжем на північ від Квінсленда, коли побачили пляшку, яку прибило до берега. Вони очікували знайти всередині любовну записку або послання від нового друга. Однак у пляшці виявився прах людини, на ім'я Джеффрі. Записка містила його останні побажання. "Тут спочиває прах Джеффрі, якщо його знайдуть, будь ласка, киньте пляшку в приплив, що минає, щоб я міг продовжити свій шлях".

Щойно Рік зрозумів, що насправді знаходиться всередині пляшки, він зніяковіло сказав: "О ні".

Хлопець і дівчина поділилися своєю знахідкою з глядачами в TikTok. Відео стало вірусним і швидко набрало понад 1,8 млн переглядів. На щастя, їхні підписники побачили в цьому кумедний бік. "Ну, в будь-якому разі, ласкаво просимо до Австралії", — написав один із них.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...