Пара разом уже більше ніж 55 років: Як виглядає дружина Мірчі Луческу - фото та історія їх кохання

У неділю, 16 травня, головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу разом зі своєю дружиною Неллі повернувся з Києва до Бухареста, передають Патріоти України. Після тріумфальної роботи в столиці України до особистого життя 75-річного румунського фахівця стало ще більше уваги з боку преси.

Мірча та Неллі (в дівоцтві Олена Страчан) одружені вже 56 років. У них є син Разван, який також є футбольним тренером і очолює саудівський "Аль-Хіляль". Є у Мірчі і внуки – Матей і Марія-Луїза.

У дружини Луческу українське коріння: її мати і бабуся родом із Білгород-Дністровського Одеської області. Познайомилася пара в студентській їдальні.

За словами Містера, він стояв в одній черзі з Неллі, і та дуже розсердилася, побачивши, що жінка, яка обслуговувала, поклала йому шматок м'яса більший, ніж їй.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...