Парашутист дивом вижив, пробивши дах житлового будинку і приземлившись у кухні

У місті Атаскадеро (американський штат Каліфорнія) під час навчань у британського солдата, який вистрибнув з літака з висоти майже 4600 метрів, не розкрився повністю парашут. В результаті неконтрольованого падіння військовослужбовець звалився на дах житлового будинку, пробив його та приземлився в кухні, передають Патріоти України.

Як повідомляє KSBY, парашутист залишився живий і перебував у свідомості. Він отримав незначні травми та був госпіталізований. Господарів у момент вторгнення в їх житло не було вдома.

Британець заподіяв майну відносно невеликий збиток. При падінні він примудрився не зламати нічого з кухонних приладів і меблів. Так що постраждали лише дах і стеля.

Сусідка Роуз Мартін, дипломована медсестра, яку відразу покликали на допомогу інші сусіди, вважає, що солдат вижив дивом. «Адже він падав з такої висоти практично без парашута», — говорить вона.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...