"Пардон, я присяду": У Києві ширяться чутки про маніяка-вбивцю

В одному з районів Києва нібито орудує маніяк. Про нелюда у Деснянському районі, який нападає з молотком на жінок, кияни пишуть у соціальних мережах. Дописувачі стверджують, що чоловік знаряддям для вбивства використовує ніж та молоток, передають Патріоти України.

У мережі пишуть, що жертвами маніяка вже стали семеро жінок. Мовляв, напади траплялися на вулиці Рональда Рейгана (колишня назва - Теодора Драйзера), проспекті Червоної Калини (колишня назва – проспект Володимира Маяковського) та Олександри Екстер (колишня назва - Марини Цвєтаєвої).

Підсів на лавку з ножом

Тему обговорюють у соціальних мережах. Дехто навіть публікує фото чоловіка, який підозрюється у скоєному, але інші мешканці запевняють, що саме цей чоловік до вбивства непричетний, він нібито психічнохворий і вже на лікуванні.

Люди попереджують одне одного про небезпеку і рекомендують жінкам самим не ходити в темний час доби. Одна з місцевих мешканок розповіла, що до неї на лавочку біля будинку на проспекті Червоної калини підсів чоловік, у якого у руках був ніж. Чоловік сів дуже близько до жінки і сказав: "Пардон, я присяду". Вона сильно злякалася та втекла до під’їзду, а чоловік встав і пішов.

Що кажуть в поліції

В поліції Києва кажуть, що відомо про один факт вбивства жінки у Деснянському районі. "Деснянським управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею №115 – умисне вбивство. Слідчі розслідують факт вбивства жінки, місцевої мешканки. Тривають оперативні заходи", - розповіли сайту ТСН.ua в поліції Києва.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...