"Парки не захистять!": У Харкові близькій до міськради фірмі виділили 1 млн 750 тисяч грн на ремонт фонтана, активісти протестують

13 квітня жителі Харкова вийшли на акцію протесту біля фонтану "Дзеркальний струмінь", щоб привернути увагу до нещодавнього тендера ремонту шпиля альтанки за 1 750 212,49 грн. Про це повідомляє харківське видання "Ґвара Медіа", передають Патріоти України.

Журналісти зазначили, що ремонтні роботи почали виконувати ще до закінчення аукціону, а пізніше з'ясувалось, що власник фірми-переможця тендера чоловік колишньої чиновниці Харківської міськради Ольги Аксельрод.

У 2023 році тоді ще головна спеціалістка відділу зв’язків із засобами масової інформації Департаменту в справах інформації та зв’язків із громадськістю Харківської міської ради Ольга Аксельрод задекларувала Тимофія Полотненка як свого чоловіка та володіння ним ТОВ "КС ДЕВЕЛОПМЕНТ", ТОВ "ХОД 1661" та фізичної особи-підприємця.

Ольга Аксельрод працювала до 11 жовтня 2023 року, оскільки саме період до цього часу вказаний у її декларації за минулий рік.

Уже під час тендеру, власником фірми став брат Тимофія Полотненка — Олександр.

Довідково. ТОВ "КС ДЕВЕЛОПМЕНТ" — це підприємство з попередньою назвою ТОВ "КС АНГАР" уже перемагало у 2018 році у двох тендерах тоді ще парку Горького на загальну суму понад 3,4 млн грн — понад 408 тисяч грн та близько 3 млн грн отримали за будівництво господарських будівель на території парку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...