Партизани працюють: З'явилися несподівані деталі і відео моменту вибуху в окупованому Донецьку

Невідомі показали записку, у якій було пояснення, навіщо вони підірвали об'єкт.

З'явилися подробиці вибуху в окупованому бойовиками Донецьку. Відповідне відео опублікував український військовослужбовець Анатолій Штефан в Telegram, передають Патріоти України.

"Відео вибуху в Донецьку. Обов'язково дивитися до кінця! Несподіваний поворот, хоча ...", - йдеться у підпису до кадрів, де можна побачити ролик з місця вибуху і дивну записку невідомого, де вказується, що "це зроблено з метою привернути увагу до нелюдських тортур на підвалах МГБ".

Нагадаємо, що НП сталася в неділю, 27 жовтня, в Пролетарському районі міста. Зазначають, що вибух був спрямованої дії. Вибуховий пристрій заклали під будку, в якій знаходилося обладнання мобільного оператора "Фенікс". Тип вибухового пристрою поки не встановлено.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...