Пасажири були дуже налякані: На Одещині невідомі блокували рух поїзда та розбили скло у дверях вагону

В Одеській області невідомі блокували рух пасажирського поїзда і розбили в ньому вікно. Ніхто з пасажирів не постраждав. Про це повідомили в регіональній філії "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця", передають Патріоти України.

Зазначається, що напад на потяг № 6505 сполученням Знам'янка - Тараса Шевченка стався на перегоні Фундукліївка – Цибулеве. "Група невідомих блокувала рух потяга, розмістивши на залізничних коліях гумові шини та каміння. Вони також розбили скло в дверях вагона поїзда", - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що виключно завдяки оперативним діям машиніста поїзда, наїзд на перешкоди вдалося уникнути. На місце події викликали поліцію. Наразі правоохоронці розбираються в інциденті та розшукують зловмисників.

У філії АТ "Укрзалізниці" зазначають, що Одеська залізниця стурбована ситуацією. "Подібні втручання перешкоджають стабільній роботі залізниці, завдають значної матеріальної шкоди, створюють вкрай небезпечні умови для функціонування залізничного транспорту і загрожують ймовірністю виникнення аварійних ситуацій, що може призвести навіть до людських жертв", - заявили в філії.

Джерело: УНІАН

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...