Пасажири були шоковані і плакали: У туалеті літака виявили моторошну знахідку

У літаку, який летів до Великої Британії, у туалеті знайшли тіло людини. Пасажири були шоковані цим та плакали, а пілот здійснив аварійну посадку. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Пасажири, які летіли рейсом Jet2 з Тенеріфе до Манчестера, попередили екіпаж про те, що туалет на борту літака вже давно не працює. Вони не очікували, що знайдуть всередині труп людини. Шокуюча знахідка змусила пілотів здійснити екстрену посадку в Ірландії.

"На жаль, ми можемо підтвердити, що клієнт помер, незважаючи на всі зусилля нашого висококваліфікованого екіпажу, який намагався його реанімувати. Вони провели 40 хвилин, стискаючи грудну клітку чоловіка, але не змогли запобігти його смерті". - йдеться у повідомленні авіакомпанії.

Для інших людей в літаку це було шоком. Присутні на борту пасажири "плакали і були шоковані". Дружина чоловіка, який першим звернув увагу екіпажу на туалет, який був зайнятий занадто довго, вважає, що перевірка салону повинна була бути проведена раніше. "Можливо, це допомогло б запобігти трагедії", - йдеться в повідомленні.

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: Стало відомо, який бізнес обирають найчастіше

понеділок, 20 травень 2024, 11:28

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного реєстру. Це більш ніж половина від загальної кількості новостворених ФОПів за перший квартал цього року. . Найчастіше жінки відкривають бізнес у сфері роздрібної то...

Скільки українців вже оновили дані через "Резерв+": У Міноборони назвали цифру

понеділок, 20 травень 2024, 10:50

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців. Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо говорити про застосунок "Резерв+", це сервіс новий, який запустився 18 травня, який одразу фактично викликав велики...