Пасажири на ціну золота: У Києві водії маршруток влаштували епічну бійку - вирішували, хто поїде першим (відео)

На відео потрапила бійка двох водіїв маршруток в Києві, які таким чином намагалися вирішити, хто першим вийде на маршрут. Відповідне відео опубліковано на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

Інцидент стався на кінцевій зупинці маршрутки №211. Як видно на кадрах двоє чоловіків досить жорстоко билися, при цьому один з них поводився більш агресивно, намагаючись "загнати" другого водія в маршрутку, б'ючи того головою об неї. У бійку втрутилися перехожі, намагаючись розборонити їх.

"Битва двох титанів - водіїв маршруток за те, хто перший поїде збирати грошики", - підписав відео автор публікації.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...