Пасажири в люті: "Укрзалізницю" рознесли за стан туалетів у вагоні СВ - і це все за три тисячі! (фото)

Укрзалізниця потрапила в черговий скандал. Цього разу пасажири в пух і прах рознесли склад Одеса-Київ, в якому туалети знаходяться в жалюгідному стані. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів Руслан Горовий, передають Патріоти України.

Йдеться про вагон СВ, квиток в якому коштує приблизно 3 тисячі гривень. Пасажир платить чимало, а отримує жахливий стан санвузла.

"Я зараз напишу про біль. Без сарказму і гумору. Погугліть, скільки коштує СВ на поїзд з Одеси до Києва №112. Так от. Не купуйте. Це нае * алово від ді-джея лещенко * уй. У СВ досі санітарні зони і С * Аньє на рейки. Літайте літаками", - обурено написав Руслан. Також він опублікував фотографії, що підтверджують його слова.

Судячи з опису автора, мова йде про потяг "Чорноморець" №106, який прямує з Одеси до Києва. СВ в ньому коштує близько 3 тисяч гривень. Відзначається, що в цьому поїзді немає плацкартних вагонів взагалі. Не зрозуміло, чому він розмістив фото з іншого поїзда під номером 112. У коментарях люди також висловилися про вагони Укрзалізниці.

  • Їхала зі Львова в Одесу в СВ, наче в іншій галактиці, а поверталась в купе Білгород-Дністровський-Чернівці, нє, таки Лєщєнка-стайл, обняти і плакати. Співчуваю.
  • Смороду ще хваляться потягом Київ-Відень ... для іноземців це як Чорнобиль на коліщатках.
  • В той день, коли Укрзалізниця припинить серти на рейки, мабуть, настане кінець світу.
  • Я таким СВ Ворохта - Київ їхала. Без кондиціонера, з діркою в туалеті, специфічним запахом в коридорі і дерматиновою лавкою.... за 1000 грн.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...