Пасажири вдавали, що нічого не помічають: У Києві п’яні підлітки псували вагони метро (відео)

У київському метро малолітні особи у стані алкогольного сп’яніння псували вагони, а інші пасажири вдавали, що цього не бачили. Малолітки мали з собою пиво, воно було у пластиковій пляшці. Про це повідомив Telegram-канал Київ Оперативний та опублікував відео, на якому зазнято дії зловмисників, передають Патріоти України.

На ролику видно, як двоє малолітніх хлопців роблять написи на дверях вагону метро. Зловмисники були без масок, хоч карантин, запроваджений через коронавірус COVID-19 та масковий режим для боротьби з розповсюдженням хвороби, ніхто не скасовував.

"Двоє б*хих малолітніх осіб із пляшкою пива у пластику обмальовують вагони столичної підземки, а інші вдають, що не помічають цієї дичини. Так і живемо", – йдеться у повідомленні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...