Пасажири з'їжджали по крилах: У РФ стався новий небезпечний інцидент із літаком (фото)

Шасі у лайнера зламалися під час заходження на приземлення.

НП з пасажирським Boeing 737 у Росії. Фото: Telegram-канал Life Shot.

У Республіці Комі (Росія) 9 лютого здійснив жорстку посадку літак Boeing 737 авіакомпанії UTair, який виконував рейс із Москви до Усінська. В авіалайнера виникли проблеми з шасі й він буквально "черевом" прокотився злітно-посадковою смугою. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot, передають Патріоти України.

Зазначається, що в момент НП на борту перебувало 94 людини, зокрема чотири дитини і шість членів екіпажу. Ніхто з них не постраждав: тільки одна пасажирка звернулася за допомогою, але в підсумку поїхала.

За даними місцевих ЗМІ, шасі у лайнера зламалися під час заходження на приземлення. Борт вдарився об землю та виїхав за межі злітно-посадкової смуги аеропорту. Пасажирів довелося евакуювати, спускаючи надувними трапами. Водночас деякі з них почали з'їжджати навіть по крилах літака, який невдало приземлився.

"У них не виходить утриматися, і вони падають прямо на "взлітку", – йдеться в повідомленні.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...