Пашиніну - 41: Відомий актор та доброволець "друг Дублер" святкує день народження (фото)

Анатолій Пашинін став популярним актором у Росії, але відмовився від зручного життя там заради батьківщини.

"Анатолій Пашинін - талановитий актор театру і кіно, український патріот, ветеран російсько-української війни, доброволець УДА "друг Дублер" святкує сьогодні свій 41 День Народження!" - нагадала Валерія Айдіна у спільноті "Патріоти України - єднаймося!" у соцмережі "Фейсбук". Патріоти України приєднуються до привітань та хочуть нагадати вам деякі моменти біографії актора.

Дитинство провів у Запоріжжі, де закінчив школу. Як і більшість його однолітків, у дитинстві мріяв стати військовим моряком. У шкільні роки багато займався спортом — боксом, карате, і у віці 16 років здобув коричневий пояс. Після школи вступив відразу на два факультети Запорізького індустріального інституту: металургії та охорони навколишнього середовища і економічний. На п'ятому курсі навчання поєднував з роботою у фірмі, у відділі маркетингу.

Переїхавши до Москви, вступив до ВТУ ім. Щепкіна. На першому уроці акторської майстерності педагог Римма Гаврилівна Солнцева запитала актора, навіщо він знову вирішив стати студентом, на що Пашинін відповів, що хоче слави. І вона його знайшла.

У 2006 актор зіграв роль військового — старшого лейтенанта Дороніна — в серіалі про долю російських десантників у гарячій точці 6-ої роти в Чечні «Грозові ворота», знятого за повістю О. Тамонікова. Також Пашинін знявся у таких відомих фільмах як «Ми з майбутнього», «Відданий друг», «Ґудзик», «Будинок з сюрпризом», «Шукачі пригод» та інші.

За власним визнанням, відвідував Євромайдан; висловлювався на підтримку України в інтернет-зверненні до росіян. У російськомовній телепередачі «Иду на ты» висловив думку, що акторство також є громадською позицією, яку він свідомо займає.

У грудні 2014, під час російсько-української війни зустрівся з одним із захисників Донецького аеропорту «кіборгом» Євгеном Жуковим (позивний «Маршал») і висловив своє захоплення героїзмом українських бійців. У 2017 році перебував на передовій добровольцем Збройних сил України.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...