Паспорт вже є: Алла Пугачова отримала ізраїльське громадянство (фото)

Російська співачка Алла Пугачова залишила Росію і виїхала разом із дітьми до Ізраїлю, де перебувала після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну разом із чоловіком Максимом Галкіним. Журналісти видання "Телеграф" опублікували фото ізраїльського паспорта Пугачової, справжність якого їм підтвердили джерела серед ізраїльських прикордонників, передають Патріоти України.

На фото можна побачити, що паспорт було видано 21 травня 2022 року на один рік, що є традиційною практикою для репатріантів. Постійно діючий ізраїльський закордонний паспорт — даркон можна отримати через три місяці після отримання ізраїльського громадянства. Перший даркон дійсний рік, наступний синій паспорт видається на п’ять років, якщо людина протягом року живе в Ізраїлі понад 75 відсотків часу.

Раніше росЗМІ повідомили, що Пугачова знову виїхала з Росії до Ізраїлю, пробувши у РФ менше місяця. Співачку помітили в аеропорту Внуково разом із дітьми.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...