"Патріоти "привітали" ватника та корупціонера": Невідомі в Хакові розмалювали борди депутата від ОПЗЖ Спаського (фото)

У Харкові невідомі громадяни розмалювали борди депутата міської ради від партії "Опозиційна платформа – За життя" Андрія Спаського. Сьогодні, 31 грудня, фото бордів на своєму телеграм-каналі оприлюднила громадська організація "Фрайкор", передають Патріоти України.

"Невідомі патріоти вітають одіозного корупціонера та ватника Спаського з Новим роком та Різдвом", - прокоментували активісти у пості низку фотографій з розмальованими бордами депутата Спаського.

Зокрема, на вітальних бордах Спаського, що розміщені по місту, невідомі громадяни поруч із його зображеннями зробили написи "Вор", "Сепар", "ФСБ". Частину бордів невідомі заляпали червоною та чорною фарбами.

В коментарі ЗМІ заступник голови громадської організації "Фрайкор" Богдан Войцеховський підкреслив, що небайдужі патріоти України не залишатимуть у спокої "п’яту колону" в Харкові. "Небайдужі патріоти не залишать у спокої п’яту колону навіть на свята, навіть тоді, коли вони відправляються на свої вікенди, через те, що таким людям немає місця в українському Харкові", - сказав Войцеховський.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...