"Патріотизму" вистачило тільки на пів року: Український співак спробував повернутися у Москву, але щось пішло не так

Популярний виконавець родом із Чернівців Міша Марвін, який співпрацював зі знаменитим російським лейблом Black Star, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну засудив агресора та терористичну війну. Проте вже у вересні 2022 року українець різко змінив риторику та повернувся до Москви, де відновив співпрацю з пропутінською компанією. Тепер колаборант зібрався їздити містами Росії та розважати народ, проте через початкову підтримку України, яку Марвін всіляко заперечує, у країні-агресорці йому теж не раді. Так, у Північній Осетії скасували концерт музиканта на прохання влади. Про це пише пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

"Концерт Міші Марвіна скасовано. Він мав виступати 25 березня", – повідомив інсайдер журналістам.

Відомо, що уряд республіки звернувся до регіональних громадських організацій з проханням скасувати виступ. Зазначимо, Марвін також є рідним братом відомої української співачки Тетяни Решетняк (TAYANNA), яка активно критикує окупаційну політику Росії та кровопролитну війну на Батьківщині. Після 24 лютого виконавець дотримувався такої самої позиції. Він повернувся з РФ, де близько семи років співпрацював із Black Star, а 4 травня 2022-го оголосив про розірвання контракту з лейблом.

"Патріотизму" Марвіна вистачило приблизно на пів року. У вересні він видалив усі пости в соцмережах на підтримку України та повернувся до країни-терористки заробляти криваві рублі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...