Патрульний у лікарні: У центрі Києва водій навмисно збив "копа" через перекриті вулиці (фото)

У Києві агресивний водій спеціально наїхав на поліцейського, який перекривав рух на дорозі на час проведення репетиції параду в центрі столиці. Постраждалого правоохоронця госпіталізували для проведення ретельного огляду. Про це 20 серпня повідомили в прес-службі патрульної поліції Києва, передають Патріоти України.

Інцидент стався на перехресті вулиць Жилянської та Великої Васильківської. Ця ділянка дороги була закрита для проїзду, про що водіям "неодноразово повідомляли" і рекомендували вибрати інший маршрут руху. Як зазначили правоохоронці, водій легковика КІА "вирішив, що це обмеження руху стосується всіх, крім нього".

Чоловік спочатку під'їхав до патрульних і став вимагати, щоб його пропустили, а після відмови почав конфліктувати та почав удавати, що у нього раптово зламалася машина, а авто він не може прибрати з перехрестя. "Через деякий час чоловік швидко рушив з місця і, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на патрульного, який стояв неподалік", - йдеться в повідомленні.

Старшого лейтенанта поліції, патрульного Владислава Підгорного відвезли до лікарні, а на місце події викликали слідчого оперативну групу, щоб затримати агресивного водія-неадеквата.

У поліції визнають, що перекриття вулиць створюють незручності та змушують водіїв нервувати, але закликають ставитися до таких обмежень з розумінням, адже "це необхідно для забезпечення безпеки під час проведення репетиції параду".

У Волгоградській області рф дрон відправив під укіс вантажний потяг. Гарно горіла солярка

вівторок, 14 травень 2024, 8:05

У Волгоградській області РФ через "втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту" зійшли з рейок вагони вантажного потяга. Про це повідомила Приволзька залізниця. . Як зазначається, рух поїздів у районі станції було призупинено. . Також п...

Мобілізація по-новому: Стало відомо, як зміняться перевірки ТЦК на вулицях

вівторок, 14 травень 2024, 7:48

За 10 днів набуває чинності новий закон про мобілізацію, але вже зараз багато українців обговорюють у соцмережах те, які права та обов’язки будуть у кожної зі сторін цього процесу – військовозобов’язаних і працівників ТЦК. Як передбачається, оповіщення...