Патрульним ледь вдалося врятувати: У Львові голий чоловік намагався вистрибнути з вікна багатоповерхівки (відео)

Спільними зусиллями з іншими службами патрульні врятували чоловіка від самогубства. Львів'янин збирався стрибнути з вікна. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області у Facebook, передають Патріоти України.

Патрульних 4 батальйону Патрульної поліції Львівської області викликав на вулицю Зубрівську невідомий. Він розповів, що оголений чоловік сидить у віконному отворі між 8 та 9 поверхами та погрожує стрибнути.

Поліцейські негайно приїхали на місце події та почали перемовини. 33-річний львів'янин мав ознаки наркотичного сп'яніння та поводився неадекватно.

Невдовзі до перемовин приєдналися також підрозділи Головного управління Національної поліції Львівської області та ще один екіпаж патрульних. Поліцейські дізналися, як зателефонувати матері чоловіка, та зв'язалися з нею. Жінка одразу приїхала.

Коли чоловіка вдалося умовити встати на підлогу однією ногою, правоохоронці стягнули його донизу. Одягом поділився незнайомий мешканець будинку.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...