"Патриотизм - это то, за чем прячутся грязнули, грязнейшие люди": Як Усик відреагував на потрапляння до бази "Миротворця"

Знаменитий український боксер Олександр Усик, який виграв восени минулого року у британця Дерека Чісори 18-й бій у професійній кар'єрі, висловив свою думку про патріотизм, зізнався, що йому пропонували величезні гроші за зміну громадянства, і розповів, як відреагував на потрапляння в базу «Миротворця», повідомляють Патріоти України.

«Патриотизм — это то, за чем прячутся грязнули, грязнейшие люди, — заявив Олександр Усик в інтерв'ю YouTube-каналу «Ходят слухи». - Я — сын своей страны. Я ее очень сильно обожаю и люблю. Мне предлагали много раз и немаленькие суммы для того, чтобы я поменял гражданство. Пять-шесть стран, прям нормальный кэш. При том, что это просто за согласие. В дальнейшем еще будет нормально денег, говорили. Но не все ж за деньги можно купить.

Я люблю свою страну, стараюсь развивать ее в разных родах деятельности. Стараюсь в спорте ее прославлять и поднимать флаг, строить здесь бизнес, с которого я буду платить налоги стране. И я хочу здесь жить и хочу, чтобы мои дети здесь жили. Кто-то уезжает. Моя жена говорит — дом, у нас с ней все очень сходится. В плохой момент, в тяжелый момент легче всего просто взять и уехать, а не остаться и помочь стране.

Почему мы с Ломаченко попали в базу «Миротворца»? Из-за фильма, наверное. Очень спокойно к этому отнесся. Не заостряю внимания на этом. Я не искал никакой информации в интернете. Не искал ни поддержки, ни какого-то хая".

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...