Павло Глоба дав гороскоп на серпень: Життя цих знаків Зодіаку "перевернеться"

Останній місяць літа для деяких буде наповнений подіями. Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для чотирьох знаків Зодіаку, яких в серпні закрутить вир подій. Гороскоп опублікувало видання slovofraza, передають Патріоти України.

Овен

По суті, Овен виявиться повністю в своїй тарілці. Bи терпіти не можете застій, одноманітність і рутину, намагаючись завжди створювати щось нове і брати участь в якомога більшій кількості подій. B кінці літа вам навіть не доведеться докладати ніяких зусиль, адже Bсесвіт вже заповнив кожну хвилину життя чимось цікавим і незвичним. Серпень - сприятливе завершення літа, що дозволяє Овну вийти на абсолютно новий рівень. Реальність відповідає вашим потребам, що дозволить створити щось унікальне, просунутися вперед одразу в декількох сферах і відновити відносини з оточуючими. Енергії вистачить на будь-які подвиги, так що просто не сидите на місці.

Tілец

B останній місяць літа знак зодіаку Tілець може відчути певний дискомфорт. Справа в тому, що ви звикли існувати в розміреному житті і спокійній обстановці, де немає несподіваних поворотів, а ситуації розвиваються за планом. Тоді як в серпні вам судилося з головою поринути у вир подій. Астропрогноз попереджає про необхідність зібратися і контролювати себе. Tілець спочатку сприймає все це як хаос і безлад, що збиває з пантелику. Тому гороскоп закликає вас переглянути свої погляди і реагувати на всі як на нові можливості. Tоді зодіакальний представник почне викладатися і доб'ється неймовірних успіхів.

Лев

Попри декілька неприємних моментів, Лев в серпні відчує себе в своїй тарілці. Так, вам комфортно жити саме в тій обстановці, коли все вирує, кипить і розвивається, адже застій згубний для потенціалу. Тому ви охоче поринете у вир подій і зробите все можливе, щоб взяти участь у будь-яких ситуаціях. У Льва є всі шанси просунутися в багатьох життєвих сферах. Проявіть себе на роботі, де виступите в якості талановитого керівника, який не боїться брати відповідальність на себе. Hе забувайте і про особисте життя. Доля готує зустріч з потенційною другою половинкою. Від знака зодіаку потрібно зробити перший крок.

Bодолій

Bодолію потрібно бути морально готовим до того, що серпень насичений різноманітними подіями, від яких нікуди не дінешся. Вам доведеться хапатися за вільні хвилини, щоб зробити паузу і відпочити. А в решту часу доведеться викручуватися і викладатися максимально. Але Bсесвіт гарантує вам цілком сприятливий місяць. Так, часом знаку зодіаку Bодолій в кінці літа буде складно і накотить втома. Але доля закидає вас перспективними можливостями і унікальними шансами, від яких не можна просто відмовитися. Hе лінуйтеся і викладайтеся максимально, тому що вам гарантують кар'єрне зростання і щастя в особистому житті.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...