"П**да Іванівна, зараз ти вийдеш": Данилко поставив на місце фанатку у Дніпрі (відео)

Андрій Данилко відреагував на неналежну поведінку фанатки, жартуючи в стилі Вєрки Сердючки, повідомляють Патріоти України.

«Катьонок ти нажралася, так? Вас зараз виведуть, якщо ти будеш матюкатися. П**да Іванівна, зараз ти вийдеш, так негарно, зрозуміла? Закусувати треба», — сказала Сердючка.

Відео з концерту поділися в TikTok. «Молодець, із гумором, у міру тактовно без агресії приструнив», — написали у коментарях. На цьому концерті Сердючка також передала «великий привіт» глядачам від Лайми Вайкуле, Алли Пугачової та Максима Галкіна, з якими нещодавно зустрілася на фестивалі в Юрмалі. «Вони дуже підтримують Україну», — зазначила зі сцени артистка.


"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...