"П*дори виграли, чи що?": Бєдняков дотепно відповів росіянину, який зневажливо висловився про перемогу України на "Євробаченні"

Тріумфальна перемога України та гурту Kalush Orchestra на конкурсі "Євробачення-2022" не дає спокою країні-загарбниці Росії, зазначають Патріоти України.

Чи то їх злить, що їх в принципі дискваліфікували з пісенного конкурсу, чи то вони вже почали розуміти, що слідом за перемогою на творчому фронті зовсім скоро Україна здобуде перемогу й у війні з РФ. Втім диванні російські критики не втрачають нагоди вставити своїх нікому не цікавих 10 копійок.

Приміром, шоумен та ведучий Андрій Бєдняков розмістив у себе в Instagram пост про тріумф Kalush Orchestra на "Євробаченні-2022", підписавши його: "Всіх з перемогою. Цю фразу ми скажемо ще раз. Обов'язково #saveazovstal ".

Під публікацією один росіянин вирішив висловитися і написав недолугий коментар: "П*дори виграли, чи що?". На що Бєдняков дав дуже гарну відповідь: "Ні. Ви не брали участі".

© instagram.com/biedniakov
Щоправда, згодом горекоментатор видалив своє повідомлення, але юзери встигли його заскрінити і поширити у Мережі.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...