Печемо вдома запашний яблучний пиріг за годину: Рецепт від Тетяни Литвинової (відео)

Існує безліч рецептів з приготування яблучного пирога або класичної шарлотки. Але той, який ми розповімо вам сьогодні, називають французьким, передають Патріоти України.

А все тому, що в процесі приготування тісто перетворюється на ніжний крем, і в поєднанні з яблуками ви отримуєте просто фантастичний смак.

З інгредієнтів нам знадобляться: прямокутна форма, яблука (800 г), яйця (2 шт.), цукор (50 г), молоко (100 г), масло вершкове (30 г), борошно пшеничне (70 г), цукор ванільний ( 10 г), сіль (0,5 ч.л.), розпушувач (1 ч.л.), горіхи волоські (80 г).

Для приготування яблучного пирога за рецептом Тетяни Литвинової необхідно виконати наступні кроки:

Помийте яблука, очистіть від шкірки, виріжте серцевину та наріжте на кухонному комбайні або вручну тонкими слайсами. Збийте яйця до мильної пінки і додайте цукор, сіль, ванільний цукор. Потім продовжите збивати масу.

Додайте розтоплене вершкове масло та молоко. Змішайте розпушувач і борошно окремо, після чого додайте потроху в рідку масу в процесі збивання тіста.

Перелийте тісто до яблук і перемішайте руками акуратно, по можливості, щоб не зламати скибочки яблук. Викладіть у форму і відправте в добре розігріту духовку на 180-190 градусів на 30 хв. Після чого візьміть мигдаль або волоські горіхи. У разі використання волоських горіхів, подрібніть їх качалкою або яким-небудь іншим чином.

Після 30 хв. готування пирога дістаньте його і додайте горіхи, відправте в духовку ще на 20 хв.

Джерело: Апостроф

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...