"Пекельна" помста: ЗСУ потужним ударом знищили позицію бойовиків на Донбасі (відео)

Українські військові в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі завдали потужного удару по позиціях бойовиків, які обстрілювали їх з заборонених Мінськими угодами видів озброєння. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Роман Донік, передають Патріоти України.

"Там був АГС (автоматичний гранатомет) противника. Порушував Мінські угоди. Нервував холодноярців. У минулому часі", - зазначив він. Судячи з кадрів, удар був досить потужним і знищив позицію ворога.

Обережно, нецензурна лексика!

Варто відзначити, що на відео бурхливо відреагували в мережі. "У Кобзона аншлаг", "Спасибі, хлопці! Відмінна робота", "Красиво полетів", "З вогником", - пишуть в інтернеті.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...