"Пекельні випробовування": Як Tesla на крейсерський швидкості б'ється лоб у лоб з іншою автівкою (відео)

Краш-тестами не переконаєш скептіків у надійності автівки, жорстоке зіткнення у реальній ДТП - єдиний беззаперечний доказ

У Мережі з’явилося відео з камер спостереження в Барселоні, які зафіксували ДТП за участю автомобіля Tesla. Його кадри наочно продемонстрували, чи є відомий електрокар настільки безпечним, як про це заявляє винахідник Ілон Маск.

У компанії Tesla неодноразово намагалися переконати, що їхні автомобілі перевершують всі інші машини за рівнем безпеки. Вірити таким запевненням ставало все складніше через новини про аварії за участю Tesla. Однак ЗМІ часто висвітлювали події досить однобоко, тому робити висновок про небезпечність автомобілів Tesla необачно.

Результати краш-тестів електрокарів бездоганні, але такі випробування змодельовані. Страшна ДТП, яка сталася в Барселоні, дала відповідь на питання про безпеку автомобілів Tesla.

На кадрах показано, як Tesla Model S дуже добре вистояв під час лобового зіткнення. На смугу зустрічного руху виїхав темний універсал, який побіжно вдарив автомобіль, що їхав вздовж самої розмітки, а потім «лоб в лоб» зіткнувся з білим електрокаром.

Від потужного удару універсал розвернуло і відкинуло до протилежної стіни тунелю. Як з’ясувалося, винуватець ДТП заснув у дорозі, що призвело до його загибелі. Власник Tesla вийшов зі свого електромобіля через кілька секунд після аварії – цілий і неушкоджений.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...