"Пекло зійшло на землю": Окупанти вперше застосували проти захисників Маріуполя запалювальні або фосфорні бомби

Російські окупанти вперше застосували проти захисників Маріуполя запалювальні або фосфорні бомби. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко наголосивши, що висновки щодо того, які саме бомби використали окупанти нададуть відповідні спеціалісти, передають Патріоти України.

Вчора окупанти вперше застосували проти Захисників Маріуполя запалювальні або фосфорні бомби (висновок залишимо спеціалістам). Самі окупанти стверджують, що застосували запалювальні снаряди 9М22С з термітними шарами, – зазначив Андрющенко.

Чим небезпечні запалювальні снаряди

Андрющенко пояснив, що температура горіння таких снарядів біля 2 – 2,5 тисячі градусів за Цельсієм.Тож, горіння внаслідок потрапляння такої бомби зупинити майже неможливо.

Це смертоносна, важка зброя, яку застосовують російські окупанти наразі проти наших бійців, які в оточені. Пекло зійшло на землю. В Азовсталь. Неймовірно як тримаються наші захисники. Ми всі у невідплатному боргу у них, – додав Андрющенко.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...