"Пенсія заграла фарбами": 81-річна японка стала... порноакторкою та відчула себе щасливою

У 2016 році 81-річна власниця однієї перекусної у Японії Юко Огасавара вирішила круто змінити своє життя. Жінка, яка овдовіла понад 30 років тому і не зустрічалася з того часу з чоловіками, вирішила піти в порно.

У секс-індустрію її обманом заманила одна з постійних відвідувачок перекусної, проте в результаті Огасавара була рада такому повороту долі. Як літня японка стала однією з найстаріших порнозірок і як знімання у фільмах для дорослих допомогло їй здобути щастя – розповіло видання Shueisha.

"Не хочу старих"

У своєму першому порнофільмі, знятому у 2016 році, Юко Огасавара постала в образі домогосподарки, яка задовольняє свого молодого чоловіка кілька разів на день. Першим партнером літньої порноакторки став молодий чоловік, який за віком годився їй в онуки.

"Тоді я вперше зайнялася сексом з кимось, крім мого чоловіка", – розповіла японка. Після дебюту жінка знялася ще в десятках фільмах, а сьогодні її вважають однією з найстаріших актрис у порноіндустрії. Огасавара активно знімається в японському жанрі фільмів для дорослих – дзюкудзе, що означає "зріла жінка".

Огасавара знімається у фільмах студії Ruby, яка спеціалізується на роликах за участю акторів віком від 50 років. Основні споживачі таких відео – чоловіки 60-90 років. При цьому партнерами Огасари на зніманнях найчастіше стають молоді чоловіки.

У порноіндустрію жінка похилого віку потрапила завдяки одній постійній клієнтці перекусної, яка працювала візажистом і стилістом по волоссю на порностудії. Дівчина протягом трьох років періодично пропонувала власниці кафе спробувати себе у новій сфері, але Огасавара відмовлялася від пропозиції. У результаті клієнтка обманом організувала власниці кафе зустріч із продюсером студії Ruby. Порноакторка розповіла, що дівчина запросила її в гості, де на літню японку вже чекав представник порноіндустрії.

"Спочатку я відмовилася зніматися в порно, тому що не хотіла, щоб люди бачили мене голою, але мене переконали прийти на студію і просто познайомитися зі знімальним процесом", – згадувала вона.

Я подумала, що було б добре просто подивитися на знімання, а потім відмовитися. "У студії було п'ять чи шість літніх чоловіків та молода актриса. Коли я побачила це, я сказала: "Я не хочу старих, я хочу молодого красеня". Через 10 днів мені зателефонував продюсер і сказав: "Красунчик готовий». І я погодилася", – розповіла Юко Огасавара.

"Жила без свободи"

Через роки фільмування у порно Огасавара стверджує, що її найкращим сексуальним партнером все одно був її чоловік. Порноакторка додає, що мріяла б повторити з ним весь той досвід, який отримала на зніманнях фільмів для дорослих. "Найбільше мене приваблював мій чоловік, у нас була ідеальна сумісність. З порноакторами так не виходить. Зрештою, секс із чоловіком – найкращий", – зізнається Юко Огасавара.


Японка познайомилася з майбутнім чоловіком, коли вона тільки-но закінчила коледж у Токіо і влаштувалася на роботу до батькової страхової компанії, а він грав у футбольній команді Університету Кіото. Вони побралися, коли Огасавару було 24 роки. Чоловік був у неї першим, а у шлюбі у них народилися дві дочки та син.

Однак, попри ідилію, порноакторка зізналася, що її чоловік був жорстокою і суворою людиною, яки забороняв їй дуже багато. "За 35 років спільного життя він жодного разу не дозволив мені випити. Це було життя без свободи", – розповіла Огасавара.

Проте, за словами японки, вона завжди кохала чоловіка. Вперше жінка спробувала алкоголь тільки після смерті чоловіка, а пізніше звикла і до сигарет. Попри суворе виховання, син Огасавара цілком позитивно сприйняв звістку про її кар'єру в порно.

"Коли мій син дізнався, чим я займаюся, він сказав: "Для мене це не має значення. Найголовніше, щоб ти залишалася молодою і здоровою, цього буде достатньо. Так що роби все, що ти захочеш", – розповіла зірка фільмів для дорослих.

А ось дочкам вона не стала розповідати про свою нову роботу: жінка вважає це зайвим, бо вони живуть окремо. "Спочатку почала бухати й стала готова перейти на наступний рівень. Чи то ще буде!", "Оце життя у бабусі заіскрило!", "Та вже ж, пропаганда помірності – явно не її сильна сторона", "Ось це яскрава пенсія!", "Які перспективи відкриває пенсія", "Пенсія заграла фарбами", – дивувалися користувачі Instagram несподіваним поворотом у житті Юко Огасавара.

"Ніхто не намагається мене переконувати"

У жовтні 2023 року Юко Огасавару виповнилося 88 років. Порноакторка запевняє, що не постає перед жодними труднощами в роботі через вік, а свою форму підтримує за допомогою фізичних вправ. "Якщо моя спина буде круглою, а постава поганою – я матиму поганий вигляд в кадрі, тому я завжди працюю над поставою. Я також щодня роблю розтяжку", – пояснює вона.

Паузу в кар'єрі Огасавара брала лише під час пандемії коронавірусу у 2020 році, але й тоді з нетерпінням чекала на повернення до роботи. На знімання еротичних фільмів літня порноакторка дістається автомобілем, який водить сама. За словами Огасавара, покинути роботу в порно вона буде готова лише в тому випадку, якщо не зможе бути за кермом.

У день знімання, як зазначає літня актриса фільмів для дорослих, вона сама підбирає одяг та робить макіяж. Для колег зі знімального майданчика жінка також готує їжу. "Беру свої костюми, смажену курку, яку готую спеціально для колег, сідаю у свою улюблену машину і вирушаю на знімання. Всі радіють моїй їжі", – описує актриса підготовку до робочого дня.

"Коли я розповідаю про свою роботу людям, я одразу попереджаю, що їхні слова ніяк не вплинуть на мене. Тож ніхто не намагається мене переконувати", – додає Юко Огасавара. Жінка вважає, що саме робота з людьми, які набагато молодші за неї, зберігає її молодість.

"Мене часто запитують про секрет енергії в мої роки, але я думаю, що вся річ у тім, що я спілкуюся з молодими людьми та багато з ними розмовляю. Ніхто не говорить про проблеми зі здоров'ям та не обговорює ліки, як це відбувається у літніх людей", – наголошує вона.

Однак, попри таку впевненість у своєму виборі, літня зірка зізнається, що намагається не дивитися фільми зі своєю участю. "Я не хочу бачити своїх відео. Але мені хотілося навчитися працювати в кадрі краще, тому я переглядала деякі свої перші фільми", – пояснює Огасавара.

Молодим людям літня порноакторка радить приділяти достатню увагу здоров'ю та знати міру у випивці та курінні. "Дуже важливо дбати про своє здоров'я, поки воно ще нормальне, тому я регулярно ходжу в лікарню на обстеження. Завдяки цьому я все ще можу бігати та водити машину. Викурюю не більше пачки цигарок у два дні, знаю чітку міру в алкоголі", – запевняє Огасавара. "Я здорова, і щодня живу щасливим життям. Для мене це ідеальний спосіб життя", – підсумовує Юко Огасавара.

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...