"Пенсію трішки підняв": У РФ "бомж" біля смітника заявив, що все одно любить Путіна (відео)

В Російській Федерації своєю симпатією до диктатора Володимира Путіна вразив місцевий "бомж". Після рейду по сміттєвому баку він заявив, що президент РФ йому дуже подобається. Відео з коротким коментарем-інтерв'ю стало поширюватися по телеграм-каналах, передають Патріоти України.

У кадрі на зустрічне питання про те, чи буде він на наступних президентських виборах голосувати за Путіна, росіянин відповідає позитивно. "Він мені дуже подобається...він пенсію трошки підняв", - говорить він.

Відповідну аргументацію громадянин РФ "закріпив" своєю ревізією смітника. Там він знайшов пляшку з водою, і навіть трохи з неї відпив.

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Міноборони переглянуло меню для військових: Ось які продукти залишаться в минулому

середа, 15 травень 2024, 18:58

Міністерство оборони України змінило правила годування військових – з каталогу прибрали деякі продукти, але водночас меню суттєво доповнили. Про це йдеться у повідомленні пресслужби відомства. «Наші військові – ключовий фактор оборони країни. Збалансов...