Пенсіонер у Підмосков'ї змусив зганьбитися силовиків Путіна: Спецназ Росгвардії відступив із втратами (відео)

У Підмосков'ї триває бій між 61-річним чоловіком, який забарикадувався в будинку та штурмовою групою Росгвардії, яка протягом кількох годин не може здійснити захоплення і затримати чоловіка, повідомляють Патріоти України.

Більш того, стрілок міцно утримує позицію в будинку і при штурмі котеджу зміг поранити в ногу спецназівця. Його відвезли на швидкій. Російські журналісти повідомляють, що населений пункт оточений російськими силовиками, туди стягнуті сили поліції, ФСБ і Росгвардії. Будинок, в якому забарикадувався чоловік, горить. Як повідомляється, причиною пожежі стала детонація гранат. На місце зіткнення стягнуто бронетехніку Росгвардії. Підступи до будинку перекриті.

За даними російських інформаційних агентств, силовики за допомогою дрона намагаються обстежити територію над будинком. Видання Meduza пише, що СОБР і Росгвардія під прикриттям бронетехніки будуть обстрілювати будинок до тих пір, поки злочинець не припинить чинити опір і не здаcтся силовикам.

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...