Пенсіонерка була обачною, але не цього разу: У Херсоні квартирант убив молотком господарку житла у день передачі грошей

У Херсоні затримали 34-річного чоловіка за підозрою у вбивстві 71-річної жінки, у якої він орендував квартиру. Про це повідомили в обласному главку поліції, передають Патріоти України.

Як з'ясували поліціянти, жінка домовилася зі своїм знайомим поїхати до орендаря за грошима. За 20 хвилин до призначеного часу пенсіонерка зателефонувала знайомому й повідомила, що вона вже в квартирі та буде чекати на нього всередині.

Чоловік приїхав на місце, але двері ніхто не відчинив, а на телефонні дзвінки жінка не відповідала. Чоловік кілька годин чекав на жінку під під'їздом, а потім пішов до сусідки й повідомив всю ситуацію. Та викликала поліцію.

Після аварійного відкриття дверей, поліціянти виявили пенсіонерку в крові в непритомному стані з травмами. Там же знайшли молоток зі слідами крові. Жінку у важкому стані терміново доставили до лікарні, де вона померла. Через кілька годин копи затримали підозрюваного орендаря в мікрорайоні Таврійський. Чоловікові може загрожувати 15 років позбавлення волі.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...