Пенсіонерка два тижні пролежала в болоті і вижила: Усі подробиці

У болоті на Прикарпатті знайшли живою 82-річну жінку, котра зникла два тижні тому.

Ілюстративне фото: БолотоБлизько 6:30 ранку 23 червня поблизу села Маріямпіль, Галицького району, в заболоченій місцевості біля річки Дністер місцевий рибалка виявив особу. Про це повідомляє місцеве видання "Галка", передають Патріоти України. Нею виявилася 82-річна жителька Маріямпіля, яка 10 червня пішла на сільське пасовище та не повернулась додому.

Впродовж кількох днів її з використанням квадрокоптера розшукували поліція та рятувальники. Жінку доставили в реанімаційне відділення Галицької райлікарні, стан важкий, інформує “Галку” управління цивільного захисту ОДА.

Наразі жінка перебуває у реанімаційному відділенні Галицької центральної районної лікарні.

аступниця головного лікаря в Галицькій ЦРЛ Галина Борецька повідомила “Галці”, що жінку доставила “швидка” і її одразу направили до реанімації. Діагноз потерпілої – загальне переохолодження і виснаження.

“Жінка у свідомості, хоча вона поступила до нас з тиском 40 на 10, а зараз вже 120/80. Показники аналізу крові у нормі. Також у неї вікові зміни – церебральний атеросклероз”, – повідомляє Борецька.

За словами головної лікарки, літню прикарпатку вже відвідували її сусіди.

Джерело: Галка

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...