Пентагон опублікував щорічний звіт про НЛО: Що вдалося незвичного зафіксувати в небі протягом 2022 року

Міноборони США оприлюднило дані аналізу всіх зафіксованих 2022 року повітряних об'єктів.

Частина з них виявилася цілком звичайними речами на зразок повітряних куль або пластикових пакетів, а ось природу інших зрозуміти не вдалося. Річний звіт про невідомі повітряні явища за 2022 рік був опублікований Управлінням директора національної розвідки Пентагону (ODNI) у четвер, 12 січня, пише New Voice.

Інформація була отримана від різних агентств розвідувального співтовариства та органів військової розвідки, Федерального управління цивільної авіації, Національного управління океанографії та атмосфери (NOAA), Міністерства енергетики (DoE) та NASA.

У цьому відкритому документі йдеться про те, що НПЯ (невідомі повітряні явища) "становлять небезпеку для польотів, але при цьому в багатьох випадках, як і раніше не вистачає даних, щоб встановити їхнє походження".

З 510 зафіксованих НПЯ ODNI зумів ідентифікувати 366. 26 з них були безпілотниками, 163 виявились повітряними кулями, а в шести випадках з'ясувалося, що незрозумілі об'єкти в небі були пластиковими пакетами для покупок або птахами.

Інші 171 випадок ідентифікувати не вдалося.

"Деякі з цих неохарактеризованих НПЯ, імовірно, продемонстрували незвичайні льотні характеристики або експлуатаційні можливості і тому вимагають подальшого аналізу", – додається у звіті.


В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...