Перебігав дорогу, але потім передумав: У Києві сталася страшна НП з маршруткою і пішоходом (фото, відео)

Трагедія сталася приблизно о 22:10 біля станції метро "Шулявська".

На місці трагедії у Києві. Фото: Інформатор.

У четвер, 12 вересня, в Києві маршрутка на смерть збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці, повідомляють Патріоти України.

Трагедія сталася приблизно о 22:10 біля станції метро "Шулявська". Маршрутне таксі №465 збило чоловіка на проспекті Перемоги, 45. За словами водія автобуса, він їхав по проспекту Перемоги в бік станції метро "Нивки" і, коли проїжджав кіностудію імені Довженка, на дорогу вибіг чоловік. Він хотів перебігти на інший бік дороги, потім зрозумів, що відбійник завадить це зробити і вирішив повернутися на пішохідну зону. У цей момент на нього і наїхало маршрутне таксі.

Зазначають, що в момент аварії в автобусі знаходилися знайомі водія. Коли сталося зіткнення, потерпілий ще був живий. Чоловік, який був за кермом, і його товариші спробували надати першу допомогу і викликали медиків. На жаль, лікарям, які прибули на місце події, залишалося лише констатувати смерть.

У загиблого не виявили ані паспорта, ані якихось ще документів. На вигляд йому було 50-60 років. Але особистість встановити не вдалося. Цікаво, що водій маршрутки спочатку сказав, що перевозить робітників і його автобус не є громадським транспортом. Але правоохоронці встановили, що транспорт, який збив чоловіка, є маршрутним таксі №465.

Джерело: Інформатор

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...