Переборщила: Хазяйка вдягнула костюм тиранозавра, щоб побачити реакцію своїх котів (відео)

Коти не те що були налякані, а просто оніміли від жаху...

Засновниця каналу Kittisaurus на YouTube, яка публікує відео зі своїми численними кішками, опублікувала ролик під назвою «Коти проти динозавра». Патріоти України пропонують вам переглянути кумедне відео разом із нами.

Жінка вдягнула надувний костюм тиранозавра, щоб подивитися, як реагуватимуть її вихованці. Спочатку кішки прийшли в стан шоку і перелякалися. Вони намагалися втекти і сховатися від величезного ящера, що несподівано з'явився в будинку. Однак потім заспокоїлися, зрозумівши, що прибулець цілком мирний і шкоди їм не завдає. І навіть спробували з ним подружитися. У підсумку після того, як коти звели з динозавром більш близьке знайомство, костюм здувся - мабуть, хтось зачепив його кігтями. Зрештою кішки настільки осміліли, що одна з них навіть влаштувалася поспати в "тиранозаврі".

Ролик набрав вже майже чотири мільйони переглядів. «Так мило і прикольно», «Мені подобається, як коти починають вести себе в стилі «а ти не такий вже поганий», - писали в коментарях. А хтось написав, що вони явно унюхали господиню - тому перестали боятися. «Коти, напевно, вирішили, що господиня збожеволіла», - вважає хтось.

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...