Перебуває за кордоном від січня: Чоловік блогерки Пренткович після скандальної поїздки на Мальдіви не повернувся до України, - ЗМІ

Чоловік блогерки-мільйонниці Тані Пренткович - блогер Андрій Гонковський – так і не повернувся до України після скандальної поїздки на Мальдіви та залишився за кордоном. Про це стало відомо ТСН з власних джерел. За даними журналістів Андрій Гонковський покинув Україну та від січня перебуває за кордоном, передають Патріоти України.

"Із власних джерел ТСН стає відомо, що пан Андрій Гонковський не повертався до України від січня 2024 року. Тобто після скандальної поїздки на Мальдіви", - йдеться в сюжеті.

Сам Андрій Гонковський відмовляється будь-що коментувати. А от Таня Пренткович висловилася про їхній переїзд. До слова, раніше Гонковський заявив, що через постійні погрози вони переїжджають. Блогер не зазначав, куди саме, але натякав, що за кордон.

Блогерка підтвердила, що вони нині дійсно не в Тернополі, де раніше мешкали, хоча й додала, що про закордон мови взагалі не йшлося. Утім, подробиці переїзду не збирається розповідати, адже їхній родині погрожують "розправою" і вона боїться за життя.

"Мені летять погрози, нас хочуть вбити... Кажуть, щоб ми розбилися на літаку. Я вам зараз маю сказати, в якій ми країні чи де ми взагалі, чи в якому ми місті України? До речі, ми не говорили нічого про закордон. Через те, що це небезпечно для нашої родини, для нас особисто, для нашого життя, ми зараз не у Тернополі", - прокоментувала блогерка.

Джерело: ТСН.ua

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...