Перебувають у реанімації: Медики розповіли про стан сіамських близнюків, які народилися в Чернівцях

У ніч на суботу, 28 вересня, в пологовому будинку №2 в Чернівцях народилися сіамські близнюки: дві дівчинки з одним тілом, але двома головами, передають Патріоти України.

Як розповідає головний лікар Міського пологового будинку №2 Альберт Куріцин, патологію вагітності у жительки Глибоцького району було діагностовано ще на ранніх термінах. Однак з власних переконань від переривання своєї першої вагітності жінка відмовилася.

Протягом всього терміну вагітності вона була під наглядом медиків, а народжувати мала в Києві. Оскільки пологи почалися передчасно, на 33 тижні, їх проводили в Чернівцях. Через неможливість самостійного розродження, жінці зробили кесарів розтин.

Стан близнюків оцінюють як стабільно важкий. Вони знаходяться в реанімації пологового будинку на штучній вентиляції легенів, їм проводять необхідні обстеження, а днями планують перевести в обласну дитячу лікарню.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...