"Перебита кістка, понад 10 осколків у тілі": Ексміністра поранили на фронті (фото)

Ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян отримав поранення на фронті 24 серпня. Російські війська завдали удару двома КАБами по позиції батальйону, в якому служить ексурядовець. Про це сам Омелян повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

Ексміністр інфраструктури повідомив деталі свого поранення на фронті. "24 серпня ворог вдарив по позиції нашого батальйону двома КАБами. Цього разу мені пощастило: перебита кістка, понад 10 осколків у тілі, проте живий. Матиму тепер два дні народження на рік: від батьків, і від України", – йдеться в дописі Омеляна.

Боєць додав, що попереду на нього чекають лікування та реабілітація. "Володимире Олександровичу, міністри Порошенка в ЗСУ вже закінчуються. Готуйте десант в ЗСУ з ваших колишніх", – пожартував колишній міністр.

За рік стажу для пенсії українцям доведеться віддати 5 мінімалок: Ось хто може докупити та які правила

четвер, 29 серпень 2024, 16:50

У 2024 році мінімальний страховий внесок для зарахування одного місяця стажу становить 1760 грн, що відповідає 22% від мінімальної заробітної плати (8 тис. грн), що в рік становить 21 120 грн. Однак, якщо громадянин бажає придбати рік стажу одноразово,...

Німеччина посилює перевірки на кордоні: Ось що слід врахувати українцям

четвер, 29 серпень 2024, 16:30

Сусідні з Німеччиною країни попереджають, що відновлення перевірок на усіх німецьких кордонах призведе до ефекту доміно, який може зруйнувати Шенгенську зону. Про це йдеться у публікації Euractiv, передають Патріоти України. Поки Берлін запровадив пере...