Перед доленосним матчем єврокубка нахабний пес вибіг на поле та наклав купу (відео)

Собака у матчі Партизан — Анортосіс

Забавний епізод стався у Белграді перед матчем заключного туру групового етапу Ліги конференцій, між сербським «Партизаном» та кіпрським «Анортосісом», зазначають Патріоти України.

Під час розминки футболістів на поле вибіг пес, який, не соромлячись близької присутності гравців, вирішив сісти та… нагадити.

Відео курйозу Гарі Лінекера в матчі Англія — Ірландія на ЧС-1990

Відео потрапило до соцмережі та стало вірусним. Ролик із собакою оцінив легендарний футболіст збірної Англії Гарі Лінекер. «Приємно бачити кадри часів, коли грав я», — написав він на своїй сторінці у Twitter. Справа в тому, що Лінекер сам сходив «по великому» на полі під час матчу чемпіонату світу-1990 проти Ірландії, в якому забив гол.

Зазначимо, що собача «важка артилерія» не допомогла «Партизану» обіграти «Анортосіс» — матч завершився результативною нічиєю 1:1, але сербський клуб усе ж таки вийшов до плей-оф турніру з другого місця.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...