"Перед матчем у будинок моєї бабусі влучила ракета": Українська тенісистка розчулила світ заявою

Українська тенісистка Даяна Ястремська після сенсаційної перемоги в матчі Australian Open над сьомою ракеткою світу Маркетою Вондроушовою нагадала світу про те, що війна в нашій країні триває, передають Патріоти України.

Так, у 23-річної одеситки спитали, що зараз надихає її, коли вона виходить на корт. При цьому журналіст звернув увагу на те, що на сумці Даяни красується наклейка з чітким меседжем: "Будь хоробрим, як українець".

"Щоб розповісти про те, що відбувається в Україні, кількох секунд недостатньо. Я дуже пишаюся нашою країною. Пишаюся нашим народом. Пишаюся нашими воїнами", - відповіла дівчина.

Тенісистка також розповіла, що коли вона нещодавно виступала на турнірі WTA 500 в Брісбені, то якраз перед матчем, що відбувався 29 грудня минулого року, у будинок бабусі Даяни влучила ракета.

"Важко було грати. Нам потрібно пам'ятати і надавати якомога більше підтримки Україні. Я пишаюся тим, що я українка, і спасибі вам усім за підтримку!" - додала дівчина.

Крім того, після поєдинку з Вондроушовою наша спортсменка залишила напис на камері: "Слава Україні".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...