Перед ним усі рівні: Коронавірус дістався до Вищого антикорупційного суду України

Наразі у приміщенні здійснюють посилену дезінфекцію.

У одного із працівників ВАКС перший тест на COVID-19 показав позитивний результат, наразі ще не був проведений повторний аналіз для точності. Про це повідомляє прес-служба ВАКС, передають Патріоти України.

"Разом із тим, загрози здійсненню правосуддя немає, всі приміщення суду працюють у штатному режимі із дотриманням масочного режиму та щоденним вимірюванням температури працівникам та відвідувачам", - йдеться в повідомленні суду.

Наразі у приміщенні здійснюють посилену дезінфекцію. Крім того, визначається список осіб, із якими контактувала особа, в якої підтверджено COVID-19, усі визначені працівники перебувають на самоізоляції.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...