Перед смертю вигнали на вулицю з реанімації: Дружина волонтера Панича розповіла про конфлікт у лікарні (відео)

Дружина загиблого волонтера АТО Віталія Панича Наталія детально розповіла про те, як з ним поводилися в лікарні - його виписали прямо з реанімації. Про це йдеться в сюжеті "5 каналу", передають Патріоти України.

У Віталія була температура під 39, жахливий головний біль і слабкість, проте лікарі порадили йому лікуватися вдома. Пізніше його рідним все ж вдалося наполягти на госпіталізації, так як йому ставало все гірше. Рентген виявив у нього пневмонію, і його перевели в реанімацію. За словами волонтера та голови правління ГО “Ініціатива+” Валентини Варави, коронавірусу у Віталія не виявили.

Дружина Панича розповідає, що в лікарні у чоловіка стався конфлікт з лікарями, так як він відмовився від деяких маніпуляцій. Після цього йому заборонили нагріти їжу в мікрохвильовій печі, аргументуючи це тим, що хворі не можуть нею користуватися. Пізніше Віталія і зовсім виписали з лікарні без документів.

“Температури в нього не було. Пневмонія, ниркова недостатність, печінкова недостатність, лікар відмовився ставити йому крапельницю і просто відчинили двері з палати реанімації в виставили просто на вулицю, все йдіть. Не давши ніякої ні виписки нічого взагалі”, – каже Наталія.

Вже вдома Віталію знову стало гірше – рідні повторно викликали швидку, його госпіталізували, а вже через день він помер. Наталія впевнена, що лікарі не мали права його виписувати.

Коли Наталія з родичами приїхали в лікарню для того, щоб забрати тіло, виявилося, що вони не можуть цього зробити, так як зникли його речі та документи.

“Синьої сумки з речами, паспорт, код, пенсійне свідоцтво, тобто взагалі нічого немає. Ну і немає 5 тисяч гривень і немає телефона. Нам спочатку категорично відмовили в тому, щоб дружина ознайомилася з медичними документами, з медичною карткою”, – каже Валентина Варава. Поліція вже провела слідчі дії в лікарні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...