Перед смертю зламали пальці: Під Одесою по-звірячому вбили сімейну пару

У п`ятницю, 29 травня, стало відомо, що у селі Шабо Одеської області вбили чоловіка та жінку, які жили у цивільному шлюбі, передають Патріоти України.

"Тіла чоловіка (1973 року народження) та жінки (1982 року народження) виявили на подвір’ї приватного будинку, в якому вони мешкали. Обоє загиблих мали вогнепальні поранення та колото-різані рани в області тулуба", - повідомили у поліції.

Перд тим як вбити жінку їй переламали пальці на одній руці. Наразі правоохоронці встановлюються усі обставини злочину. Проводиться досудове розслідування за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...