Перед телевізором із пивом: Зеленський у китайській соцмережі показав свій відпочинок (відео)

Гарант української Конституції вирішив не відставати від передових технологій і зареєструвався в китайській соціальній мережі.

Президент України Володимир Зеленський, який вже прославився своїми словами про намір перетворити Україну в розвинуту країну, також вирішив не відставати від країн з передовими технологіями і завів свій особистий блог у соціальній мережі TikTok, інформують Патріоти України.

Для початку варто зазначити, що розробниками цієї соцмережі є китайські програмісти з компанії ByteDance. Програма з'явилася на світ в 2016 році, за короткий термін вона набрала популярність в країнах Азії і стає все більш популярною в Європі. У ній користувачі мають можливість завантажувати відео і вести прямі відеотрансляції. Мабуть, Володимир Зеленський не став винятком. Так, він завантажив вже 5 відео з різним контентом. Перше з них - це "збірна солянка" з фрагментів недавнього новорічного привітання українського народу. У другому Володимир Зеленський сидить перед телевізором, п'є пиво і закушує горішками.

Третій відеоролик узятий з серіалу "Слуга народу". У ньому Зеленський, виконуючи головну роль, сидить за столом в той час, як чиновники творять недоречні речі. Є думка, що таким чином нинішній гарант Конституції України хоче показати всім: велика політика створена не для нього.

У четвертому ж відеоролику український президент веде пряму відеотрансляцію з Харкова: камера фіксує і красиві новорічні гірлянди, і розбиті тротуари, а під відео стоїть підпис: "У Харкові витратили 18 млн на новорічну гірлянду, незважаючи на ями".

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...