Перед цим очевидці чули дивні звуки: У Києві сталася смертельна пожежа в багатоповерхівці (фото)

Пожежники винесли із однієї з квартир тіло чоловіка із ножовими пораненнями.

Рятувальники деякий час не могли дістатися до багатоповерхового будинку на вулиці Маяковського, 1В, де сьогодні, 3 січня, палала квартира. Про це інформує Київ оперативний, передають Патріоти України.

Як відомо, пожежа спалахнула в одній з квартир, розташованій на середньому поверху у будинку на Маяковського, 1В. Однак, рятувальники одразу не змогли проїхати у двір багатоповерхівки, оскільки усе було запарковано автівками, а власники автомобілей не поспішали звільнювати вулицю для проїзду рятувальної техніки.

Пізніше з'явилась інформація, що пожежа була у квартирі, яка розташована на 12-ому поверсі. З неї рятувальники винесли тіло чоловіка без ознак життя та з ножовими пораненнями.

"Саму пожежу ліквідували досить швидко. Зараз на місці працює поліція. Троєщина", - йдеться у повідомленні.

Telegram-спільнота dtp.kiev повідомляє, що очевидці спершу почули на місце пригоди звук, схожий на вибух. "Близько 40- 60 хвилин тому було чутно звук схожий на вибух. На місці працювало 5 пожежних бригад і кінолог. З місця події поїхала швидка з сиренами.Тільки приїхала СОГ, але що сталось не відомо", - зазначили у спільноті.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...