Перед цим почули вибухи: У Білорусі спалахнула сильна пожежа в районі Мінського автозаводу (відео)

У столиці Білорусі Мінську в понеділок, 27 березня, спалахнула масштабна пожежа біля автомобільного заводу (МАЗ). Про це повідомили в місцевих телеграм-каналах, передають Патріоти України.

Займання на Мінському автомобільному заводу сталось ввечері. За даними користувачів соціальних мереж, перед пожежею було чути кілька звуків, які схожі на вибухи. Також на відео, які поширюють у Мережі видно, як до неба піднімається чорний дим.

Наразі офіційної інформації щодо займання на території Мінського автомобільного заводу немає. Про причини пожежі теж не повідомляють.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...