Перед цим сварилась із хлопцем: У Львові студентка загинула, випавши з 7-го поверху

У Львові загинула 17-річна студентка "Львівської політехніки", яка попередньо випала з вікна 7-го поверху гуртожитку, де проживала, інформують Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба ГУ НПУ в регіоні, НП трапилася приблизно о шостій ранку у вівторок, 8 червня, на вулиці Лисеницькій, 2. Загиблою виявилася жителька Яворівського району на Львівщині.

Як повідомили ZAXID.NET у пресслужбі "Львівської політехніки", студентка вчилася на другому курсі Техніко-економічного коледжу на спеціальності "Правознавство". "Вона була одна в кімнаті, замкнулася зсередини. На місці працюють слідчі, які з'ясовують обставини загибелі", – повідомила представниця навчального закладу університету Наталя Павлишина.

Зараз у поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство". Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомляє «Варта 1», студентка сама викинулася з вікна. З посиланням на власні джерела видання повідомляє, що інцидент стався близько 05:50 ранку. Дівчина з невстановлених причин викинулася з вікна. Відомо, що перед цим у неї була сварка з хлопцем.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...